Kuituverkkoliittymän sähköposti

SÄHKÖPOSTIOHJELMAT

Internetliittymissä täytyy oletuksena käyttää palveluntarjoajan verkossa olevaa lähtevän sähköpostin palvelinta. Kuituverkkojen liittymissä sähköpostiohjelman (esimerkiksi Thunderbird, Outlook tai Mail) lähtevän postin palvelin eli SMTP-palvelin on nimeltään posti.talonetti.fi. WWW-pohjaisissa sähköpostipalveluissa (esimerkiksi hotmail.com tai gmail.com) ei palvelinta tarvitse määritellä.

KUITUVERKKOLIITTYMÄN SÄHKÖPOSTIASETUKSET

Alla on POP/IMAP-sähköpostiohjelmiin tarvittavat lähtevän postin (SMTP-palvelin) asetukset. Tarkemmat ohjeet asetusten laittamiseksi löydät käyttämäsi ohjelman ohjeista.

• lähtevän postin palvelin (SMTP): posti.talonetti.fi
  • suojaamaton yhteys: portti 25
  • suojattu (TLS) yhteys: portti 25

Huom! Lähtevän postin sähköpostipalvelimillamme on käytössä käyttäjä-/IP-osoitekohtainen rajoitin, joka estää yli 100 sähköpostin lähettämisen tunnin sisään. Rajaa voidaan muuttaa ottamalla yhteyttä asiakastukeen.