Mökkiliittymän käyttöpäivien ilmoitus

Mökkiliittymän käyttö on rajattu Seutuverkon kanssa solmitun sopimuksen mukaiseen käyttöpäivien määrään kalenterivuodessa. Liittymän nopeus avoimena on 100/100 Mbps. Liittymän ollessa suljettu se toimii nopeudella 0,2/10 Mbps. Käyttäjä voi aktivoida ja sulkea liittymän selaimessa toimivan nettiportaalin kautta ainoastaan käyttöpaikasta käsin. Nettiselainta käyttävä laite tulee tällöin olla kytkettynä käyttöpaikan Internet-yhteyteen. 

Nettiportaali ilmoittaa käyttöpäivien määrän sekä jäljellä olevat päivät. Voitte vapaasti valita milloin käytätte nettiä mökkiliittymästänne, käyttöpäivät ilmoitetaan itse nettiportaalin kautta mökkiliittymän käyttöpaikasta. Ilmoittakaa kuitenkin päivät vain silloin kun olette varmoja niiden käytöstä. Etukäteen ilmoitetut päivät saattavat esteen takia jäädä käyttämättä. 

Liittymän avaaminen tapahtuu liittymän käyttöpaikassa Internet-selaimella osoitteessa http://mokkihallinta.netplaza.fi .

Avatkaa käyttämänne Internet-selain, esim. Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer tai Microsoft Edge. Kirjoittakaa ylläoleva osoite selaimen osoiteriville ja painakaa Enter. Odottakaa, kunnes selain lataa hallintasivun auki. Huom. osoite pitää syöttää Internet-selaimen osoiteriville eikä esimerkiksi Googlen hakuun.Päivien ilmoitusta ei voi tehdä etänä, mutta nettiliittymä aukeaa käyttöön viiden minuutin kuluessa siitä, kun kuluvan päivän on ilmoittanut käyttöpäiväksi. Käyttöpäivät lasketaan kokonaisina vuorokausina ja liittymä kytkeytyy käyttöön ja pois käytöstä vuorokauden vaihteessa asetettujen käyttöpäivien mukaisesti. 

Portaalissa näkyy kalenteri, johon merkitään halutut käyttöpäivät. Merkinnän jälkeen paina vihreää Tallenna-nappia. Jos päivien merkinnässä tulee virhe, ne voi poistaa ennen tallennusta painamalla keltaista Poista-nappia päivämäärän vieressä. Tulevaisuudessa olevat varatut käyttöpäivät voi myös poistaa ennen kyseessä olevaa päivämäärää. Jälkikäteen päiviä ei voi poistaa.

Oliko tästä vastauksesta apua? Kyllä Ei

Send feedback
Pahoittelut, että emme voineet auttaa. Anna palautetta, jotta voimme parantaa tätä artikkelia.