Genexis Pure ED500

LiitännätKäyttötarkoitus
WAN (Punainen liitäntä)Käytetään kun yhteys syötetään verkkokaapelipistokkeesta
LAN 1-4 (Keltaiset liitännät)Verkkokaapelilla liitettäville asiakaslaitteille
DSL (Harmaa liitäntäKäytetään vain jos yhteys tulee kiinteästä puhelinverkosta
Virta (Musta liitäntä virtakytkimen oikea puoli)Virransyöttö kaapeli kytketään tähän
Kytkimet
Käyttötarkoitus
VirtakytkinVirta päälle / Pois päältä
Reset-kytkinTehdasasetusten palautus

WAN-portin vasemmalla puolella. Paina yli 10 sekuntia pohjassa käyttäen sopivaa työkalua (esim. suoristettu paperiliitin)

MerkkivalotTilat
STATUS (O - ikoni)Vihreä - Virta on päällä
Vihreä (vilkkuu) - Laite on uudelleenkäynnistymässä
Punainen - uudelleenkäynnistys epäonnistui
Uplink ( <> ikoni)Vihreä - Linkki on aktiivinen
Ei valoa - ei yhteyttä
WiFi (Radioaaltoikoni)Vihreä - Langaton verkko on aktiivinen
Ei valoa - Langattomat verkot pois päältä
INTERNET (Maapallo-ikoni)Vihreä - Yhdistetty
Vihreä (vilkkuu) - Yhdistäminen epäonnistui (ei DNS-palvelua)
Ei valoa - ei internet-yhteyttä

Käyttöönotto-ohje:

https://genexis.eu/content/uploads/2021/06/Pure-ED500-Installation-Guide-v1.5-EN.pdf

Laitteen hallintaan pääsy:

Tarvitset tietokoneen joka on yhdistetty ED500 laitteen verkkoon.

Mene selaimella osoitteeseen: http://router/

Tunnus: user

Salasana: Kts. laitteen pohjasta

Suosittelemme, että oletussalasana vaihdetaan johonkin muuhun.

Langaton verkko:

Langattoman verkon nimi (Network) ja salasana (WiFi-key) löytyvät laitteen pohjasta.

Yleiset ongelmatilanteet

Mikäli havaitset että yhteys ei toimi tarkista/kokeile seuraavat asiat:

1. Tarkista että virransyöttö laitteeseen toimii ja verkkokaapeli on hyvin kiinni sekä WAN-portissa että syöttöpäässä.

2. Käytä laitteen virtajohtoa irti pistorasialta n. 15 sekuntia ja kytke sitten takaisin. Testaa muutaman minuutin päästä toimiiko yhteys.

3. Mikäli yhteys ei kohdan 2. jälkeenkään toimi kokeile tehdä laitteelle tehdasasetusten palautus. Kts. kohta kytkimet.

4. Ole yhteydessä asiakaspalveluumme.